BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bayram öncesi ihtiyaç sahibi aileler unutulmadı

Kocaeli’de de bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine nakdi yardımlar yapıldı. 

14 Haziran 2024 14:43
Bayram öncesi ihtiyaç sahibi aileler unutulmadı

Kocaeli Valiliği adına yapılan açıklamanın içeriği şöyle:

Manevi duygularımızın en yoğun bir şekilde yaşandığı, hasretlerin giderildiği, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği en özel dönemlerden olan bayramlarda, yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzün bir geleneği olarak sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza maddi ve manevi destekler verilmektedir. 

Bu müstesna günlerde sıkıntıda olan, darda kalan kimsenin kalmaması için Vali Seddar Yavuz’un talimatlarıyla, İl-İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız tarafından Devletin  ilgisine ve desteğine ihtiyacı olan vatandaşlarımıza 21 Milyon 713 Bin 775 TL’lik nakdi yardım ulaştırılarak sosyal adaleti pekiştirici ve sosyal riski azaltıcı yardımlar yapılmış, bayram sevinçlerine ortak olunmuştur.

Bize ihtiyacı olan eş, dost, komşu ve akrabalarımızın hatırlandığı, büyüklerimize ve hastalarımıza yapılacak ziyaretlerle gönüllerinin yapıldığı, sağlıklı ve huzur içerisinde güzel bir bayram geçirilmesi temennisiyle aziz milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.