BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de karne heyecanı

Körfez’de 2023-2024 eğitim öğretim dönemi tamamlandı, öğrenciler karnelerine kavuştu. Başkan Şener Söğüt de General Edip Bayoğlu İlkokulu’ndaki törende çocukların heyecanına ortak oldu. 

14 Haziran 2024 06:25
Körfez’de karne heyecanı

Körfez’de 2023-2024 eğitim öğretim dönemi tamamlandı, öğrenciler karnelerine kavuştu. Karne dağıtım töreni ise Körfez protokolünün katılımıyla General Edip Bayoğlu İlkokulu’nda gerçekleştirildi.  Törene; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, kamu kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

BAŞKAN SÖĞÜT, “TATİLİ HAK ETTİNİZ”

Öğrencilerin gösterileri ile başlayan programda konuşan Başkan Şener Söğüt, “Sizlerin mutluluğunu, sevincini gözlerinden okuyabiliyorum.  Bir eğitim döneminin daha sonuna geldik. Çok çalıştınız, tatili de hak ettiniz. Güzelce dinlenin, bol bol kitap okuyun. Sizler bizim için önemlisiniz” dedi.

ÖĞRETMENLERE ÖZEL TEŞEKKÜR

Başkan Şener Söğüt’ün konuşmasının ardından protokol üyeleri okul içerisindeki sınıfları gezdi, öğrencilere karnelerini verdi. Başkan Söğüt, öğretmenlere de teşekkür ederek; “Emekleriniz çok büyük” dedi ve plaket takdim etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.