BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vali Yavuz, güvenlik güçleriyle bir araya geldi 

Kurban Bayramı münasebetiyle İl Jandarma Komutanlığı, Polisevi ile Deniz Eğitim ve Öğretim - Garnizon Komutanlığı bünyesindeki Orduevi’ne ziyaretler gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, görevi başında bulunan personelin bayramını tebrik etti. 

18 Haziran 2024 08:13
Vali Yavuz, güvenlik güçleriyle bir araya geldi 

Kent Bayramlaşması sonrası İl Jandarma Komutanlığına hareket eden görevi başındaki Jandarmalarımızla bir araya gelen ve sonrasında ise Polisevi’ ne geçerek burada Polislerimizle bir araya gelen Vali Seddar Yavuz’a Deniz Eğitim-Öğretim Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Berna Abiş ile İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt eşlik etti.

İl Jandarma Komutanlığında askeri personel ile bayramlaşarak Jandarma Teşkilatının Kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutlayan Vali Seddar Yavuz daha sonra da Polisevi’ne geçerek emniyet mensuplarıyla tek tek bayramlaştı.

Büyük bir fedakârlık ve başarı ortaya koyan jandarmamızın ve emniyet mensuplarımızın bayramını kutlayan ve başarılarından dolayı tebrik eden Vali Seddar Yavuz: “Jandarma ve Emniyet teşkilatımızın kahraman evlatları hepinizin Kurban Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum. Tarihi şan ve şerefle dolu aziz milletimizin hizmetinde ve devletimizin emrinde görev yapan, milletimizin ve halkımızın can ve mal emniyetini sağlayan diğer taraftan terör örgütleri ile gerek yurt içinde gerekse yurt dışında amansız bir mücadele yürüten güvenlik güçlerimizsiniz. İyi ki varsınız. Aziz milletimiz, sizin her birinizle gurur duyuyor. Gerçekten muhteşem başarılar elde ediyorsunuz. Bu vesileyle bu şehrin Valisi ve bir çalışma arkadaşı olarak sizleri gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Saçınızın teline bile zarar gelmesin.” dedi. 

“Vatana hizmetlerini gerçekleştirirken şehadete koşan aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyoruz. Mekânları cennet olsun. Diğer taraftan vücutlarındaki yaraları onur abidesi gibi taşıyan kahraman gazilerimize yaşamları boyunca sağlık, afiyet ve huzur diliyorum. Tekrar bayramınız mübarek olsun, sizlere ailenizle huzur içerisinde bayramlar diliyorum.” ifadeleriyle konuşmasını sonlandıran Vali Yavuz hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından bir sonraki ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere ayrıldı.

Mavi Vatanın Kahramanlarıyla Bir Araya Gelindi Bayramları Kutlandı

Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol üyeleri son olarak Deniz Eğitim ve Öğretim Garnizon Komutanlığı bünyesindeki Orduevi’ni ziyaret ettiler. Mavi Vatanımızın kahramanları Bahriyelilerimizle bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, Kurban Bayramlarını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.