BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Büyükşehir adayı Yıldıztekin’de İYİ Parti’den istifa etti

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Gencay Yıldıztekin, İYİ Parti’den istifa ettiğini ve Yavuz Ağıralioğlu’nun kuracağı partide yerini alacağını açıkladı. 

24 Haziran 2024 11:24
Büyükşehir adayı Yıldıztekin’de İYİ Parti’den istifa etti

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a da yakın bir isim olan Gencay Yıldıztekin’in yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Bugüne kadar üyesi olduğum İyi Parti’den istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum. 

İstifamızın ardından Sayın Yavuz Ağıralioğlu ile hareket edeceğim. Ağıralioğlu’nun kuracağı yeni partiye güç vermek için, Türkiye’nin sıkışmışlığından kurtulması yolunda yerimi alacağım. 

İyi Parti’de geçirdiğim süre boyunca edindiğim tecrübelere, tanıştığım değerli insanlara, 31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti’nin Türkiye genelinde aldığı sonucun üzerine çıkmamıza vesile olan gönüllülerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. 

İlerleyen günlerde, daha detaylı bir açıklamayı düzenleyeceğimiz basın toplantısında yapacağımı belirtmek isterim. Bu süreçte bana gösterilen anlayış ve destek için teşekkür ederim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.