banner470

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince Kent Meydanı’nda milli heyecan

Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu’nda mücadele eden Türkiye A Milli Futbol Takımımızın 26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’de Çekya ile oynayacağı önemli karşılaşma Derince Belediyesi tarafından Kent Meydanı’nda yer alan dev ekranda canlı yayınlanacak. 

24 Haziran 2024 00:01
Derince Kent Meydanı’nda milli heyecan

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na Gürcistan galibiyetiyle başlayan ve ardından Portekiz karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılan Türkiye A Milli Futbol Takımımız üçüncü maçını Çekya ile oynayacak.

Derince Belediyesi, F Grubu’nun kader maçı niteliğinde olan bu önemli müsabakayı 26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’de Kent Meydanı’nda yer alan dev ekrandan canlı olarak yayınlayacak. Bu önemli karşılaşmada Millilerimizin yanında olmak isteyen vatandaşlar meydanda yine tek yürek olarak desteklerini sürdürecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.