BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gültekin Uysal, DP’yi Koray Aydın’a mı teslim edecek?

Kocaeli siyasetinin önemli isimlerinden biri olan eski milletvekili İbrahim Artvinli, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’a şu sözlerle yüklendi: Bu misyonun hiçbir zaman sevmediği ve sevmeyeceği ülkücülere partiyi hangi vicdanla teslim edeceksiniz? 

25 Haziran 2024 11:18
Gültekin Uysal, DP’yi Koray Aydın’a mı teslim edecek?

Koray Aydın’ın çizgisi belli ve haliyle Demokrat Parti ne alaka şeklindeki sözlerde yüksek sesle dile getiriliyor. Koray Aydın İYİ Parti’den istifa edebilir de DP’de ne işi var? Menderes ve Demirel ekolünden gelenlerin siyaset yaptıkları DP, Koray Aydın’a uygun bir yer değil.

Bu duruma DYP Kocaeli eski Milletvekili İbrahim Artvinli’de sosyal medya hesabından herkesle paylaştığı şu sözlerle tepki gösterdi:

Birkaç gündür ülkücü milletvekillerinin DP’ye katılıp grup kurarak parti yönetimini de alacakları konuşuluyor. Bildiğim kadarıyla yaklaşık ülkücü kökenli parti sayısı 10 adet oldu.

Şayet bu doğruysa Gültekin Uysal son görevini de yapıyor olmalı. Yıllardır kendi vekillerine tahammül edemeyen onları yüreksiz ilan eden Sayın Uysal bu misyonun hiçbir zaman sevmediği ve sevmeyeceği ülkücülere partiyi hangi vicdanla teslim edecek.

Her seçim partiyi yok edip başka partilerin listesine girmeyi usul haline getirenlerin zaten yapacakları başka bir şey yok.

Ancak bir tek yol var olağanüstü kongreye giderek raydan çıkmış partiyi tekrar misyonun gerçek sahiplerine teslim etmektir. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.