BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gebze Ticaret Odası ile Weex e-ihracat firması arasında indirim protokolü imzalandı

Gebze Ticaret Odası ile Amazon’un Türkiye’deki tek resmi partneri olan Weex e-ihracat firması arasında indirim protokolü imzalandı. 

25 Haziran 2024 06:06
Gebze Ticaret Odası ile Weex e-ihracat firması arasında indirim protokolü imzalandı

Gebze Ticaret Odası adına aynı konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamanın içeriği şöyle:

Protokol kapsamında üyelerimiz Weex firması tarafından sunulan E-ihracat eğitimi, Amazon lojistik süreçleri, resmi başvuru ve belgelendirme işlemleri, Amazon mağaza açılışı, marka tescil, ürün ve pazar analizleri, markalaşma, dijital pazarlama gibi operasyonel hizmetlerden liste fiyatları üzerinden 1 yıl süre ile %15 indirimli olarak yararlanabilecek olup, protokol detaylarına ilişkin bilgilendirmenin gerçekleştirileceği toplantı siz kıymetli üyelerimize bilahare duyurulacaktır. 

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş; Oda olarak üyelerimizin ihracat kapasitelerini artırmak ve potansiyel ihracatçı firmalarımızı ihracat yapar hale getirmek üzere yürüttüğümüz çalışmalara devam edeceğimizi bildirir, protokolün tüm üyelerimiz için hayırlı olmasını dileriz. dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.