banner472

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitli muhtarlardan Ali Sağlık’a ziyaret 

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy, dernek üyesi muhtarlarla birlikte İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’ı ziyaret etti.  

26 Haziran 2024 00:41
İzmitli muhtarlardan Ali Sağlık’a ziyaret 

İSU Genel Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette Şube Başkanı Mustafa Ersoy ve beraberindeki muhtarlar, İzmit ilçesinde İSU tarafından gerçekleştirilen yatırımlar hakkında Ali Sağlık tarafından bilgilendirildi. Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy, gerçekleşen ziyarette İSU ile mahallelerinde uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek, Ali Sağlık nezdinde İSU yöneticilerine ve personellerine teşekkür etti. 

“İÇME SUYUNU İSRAF ETMEYİN”

Gerçekleşen ziyarette, aşırı sıcaklardan dolayı meydana gelen kuraklık ve bölgemizin geçen yıl oranla, çok az yağışı almasından kaynaklı şehrimizin su sıkıntısı yaşamaması için alınan önlemlerden bahseden İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, muhtarlardan özel ricada bulundu. Muhtarlardan, mahallelerinde vatandaşların içme suyunu israf etmemeleri husussusunda uyarılması ve bilgilendirmeleri noktasında hassas ve duyarlı olmalarını istedi. Gerçekleştirilen ziyaretten memnun olduğunu dile getiren İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, görevlerine yeni başlayan ve mevcut görevlerini sürdüren muhtarlara, ziyaretleri için teşekkür ederek başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.