banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de yoğun mesai

Yaz dönemi ile birlikte çalışmalarını hızlandıran Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda yoğun mesai harcıyor 

26 Haziran 2024 23:14
Derince’de yoğun mesai

HEDEF VATANDAŞIN MUTLULUĞU

İlçe halkının huzuru ve mutluluğu için çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi ekipleri eksikleri bir bir gidererek, vatandaşların hayatını kolaylaştırıcı adımlar atıyor. Gerek vatandaşlardan gelen talepler gerekse belediye ekiplerinin belirlediği önceliklere göre düzenlemelerini sürdüren Derince Belediyesi birimleri hazırlanan program doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çınarlı Mahallesi’nde rutin temizlik çalışmalarına devam ederken uzayan otların kesimi ile çevre temizlik ve bakım işlemleri yapıldı.

HUMMALI ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler de yine belirlenen program doğrultusunda Fatih Sultan ve Yenikent Mahallelerinde yer alan parklar, yeşil alanlar ve refüjlerde ot biçme işlemleri ile bitki ve yeşilliklerin form bakım çalışmalarını gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de son olarak iki mahallede yoğun mesai harcadı. Çınarlı Mahallesi Meriç Sokak’ta asfalt yama düzenlemesi yapan ekipler, Sırrıpaşa Mahallesi Balo Sokak’ta ise parke ve bordür çalışması yaparak yolları çok daha konforlu hale getirdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.