banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’in köylerinde yeni yollar

Körfez Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile sadece ana yollarda değil, vatandaşın ihtiyaç duyduğu noktalarda da çalışma yürütüyor. 

26 Haziran 2024 03:08
Körfez’in köylerinde yeni yollar

Körfez Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile ilçedeki kırsal alanda kalan yollar, modern hale getiriliyor. Köyler arasında ulaşımı sağlamak adına yeni grup yolları oluşturan ve bunları modern hale getiren ekipler, köy içlerinde de bağlantı yollarını yeniliyor, ihtiyaçlara göre yenilerini açıyor.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Körfez Belediyesi ekipleri, Sipahiler-Demirciler Köyü’ nde asfalt serimi gerçekleştirdi. Vatandaşların talebi sonrası Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te konunun takipçisi olacağını belirtmiş ve çalışmaların başlaması noktasında adımlar atmıştı. Körfez yollarının belediye ekipleri tarafından daha güzel ve konforlu hale geldiğini gören vatandaşlar Körfez Belediyesi’ ne ve ekiplerine teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.