banner470

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KSO Oda Orkestrası’ndan eşsiz bir müzik ziyafeti

Kocaeli Sanayi Odası Oda Orkestrası’nın Şef Prof. Dr. Revnak Yengi yönetiminde düzenlenen  ‘Yaza Veda Konseri’nde Kocaelililer eşsiz bir müzik keyfi yaşadı. 

28 Haziran 2024 00:05
KSO Oda Orkestrası’ndan eşsiz bir müzik ziyafeti

SANATSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ

KSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çınar Ulusoy, KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, KSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Üyelerinin katılımıyla Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Barosu Başkanı Mehmet Gül ve çok sayıda davetli ile sanatsever Kocaeli halkı katıldı. Etkinlik öncesi kokteylde buluşan sanatseverler daha sonra salondaki yerlerini aldı.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Yoğun katılımın olduğu konserde bir saat boyunca 7 parçalık klasik müzik repertuarıyla muhteşem bir performans sergileyen KSO Oda Orkestrası, konukların büyük beğenisini topladı. Oda Orkestrası, icra edilen son eserin ardından muhteşem sahne performansıyla dakikalarca ayakta alkışlandı. KSO Başkan Vekili Çınar Ulusoy ve KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul da Prof. Dr. Revnak Yengi ve orkestra üyelerini bu güzel konser dolayısıyla tebrik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.