banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de fiyat ve hijyen denetimleri sürüyor

Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelindeki zincir marketler ve işletmelere yönelik denetimleri devam ediyor 

28 Haziran 2024 23:15
Derince’de fiyat ve hijyen denetimleri sürüyor

Vatandaşın huzuru için çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri son olarak ilçe genelinde faaliyet gösteren zincir marketler başta olmak üzere işletmelerde kapsamlı denetimlerde bulundu. Belirlenen plan doğrultusunda ilçe genelindeki tüm mahallelerde devam eden denetimlerde işletmelerde fiyat ve hijyen kontrolü yapılıyor. 

Belediye ekipleri denetimler esnasında kusurlu veya fahiş fiyatlı ürünleri tek tek tespit ederek gerekli cezai işlemleri uyguluyor. Önceliklerinin Derince halkının sağlıklı ve ekonomik bir şekilde alışveriş yapmalarına imkan sağlamak olduğunu belirten belediye ekipleri denetimlerin rutin şekilde devam edeceğini ifade ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.