banner470

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP İzmit’ten miting seferberliği

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmit İlçe Örgütü, Pazar günü CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirilecek “Geçinemiyoruz Mitingi” davetleri dolayısıyla tüm gün mesai yaptı.  

28 Haziran 2024 00:09
CHP İzmit’ten miting seferberliği

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, ilçe yöneticileri, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, ilçe kadın kolları, gençlik kolları ile birlikte sabahın erken saatlerinde adeta yarın seçim varmışçasına çalışmaya başladı. Saat 6.00’da işçi ve emekçilerin yoğun olduğu Orduevi, Yenidoğan, Kandıra Sapağı, Kuruçeşme, Bekirdere ve Alikahya bölgelerine dağılan partililer, işçilerin mesai öncesi servislerini beklediği duraklar ve kaldırımlarda bildiriler dağıtarak emekçileri mitinge davet ederek, mesai öncesi kolaylıklar diledi.

VEKİL GÖKÇEK’TEN İSTİSNASIZ DESTEK

Yaklaşık 3 saat vatandaşlarla iletişim kuran ve mitinge davet bildirileri dağıtan partililer kısa bir süre sonra 28 Haziran İzmit’in kurtuluşu etkinlikleri kapsamında Kültür Tepesi Atatürk Anıtı’na çelenk bırakma ve Bağçeşme Şehitlik ziyaretlerine katıldı. Sonrasında miting davetlerine ara vermeden sendika, dernek ve oda ziyaretleri ile devam eden CHP İzmit İlçe Örgütü’ne tüm ziyaretlerinde İstanbul Milletvekili Ali Gökçek istisnasız destek verirken ayrıca CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’te ziyaretlerde yer aldı.


SENDİKA, ODA VE DERNEK ZİYARETLERİ

“Geçinemiyoruz Mitingi” davet ziyaretleri ilk olarak Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ramazan Kumsar ve yönetimini ziyaret ile başladı. Sonrasında İzmit Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Muzaffer Gürfidan, Türk İş Dönem Temsilcisi Ali Bostan, Kocaeli Emekli ve Emekçiler Derneği Başkanı Hakan Çağlayan, Türk Metal Sen Şube Başkanı Özgür Koca, Kamu Emekçiler Sendikaları Konfederasyonu(KESK) Dönem Sözcüsü Murat Harata, Emekli Sen Şube Başkanı İbrahim Turgut, Tüm Emekliler Derneği Şube Başkanı Celal Filiz, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği(TMMOB) İl Koordinasyon Kurulu(İKK) Sekreteri Mehmet Ali Elma ve yönetimi ziyaret edildi. 

ÖRGÜTLÜ GÜCÜN ÖNEMİ VURGUSU

Ziyaretler sırasında CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, emek tabanında bir araya gelerek örgütlü gücün arttırılmasının önemine vurgu yaparak, ziyaret edilen tüm sivil toplum örgütleri mitinge davet etti. Genel olarak davet edilen tüm kurumlar mitingin öneminden bahsederken kurumsal olarak mitinge katılım sağlayacaklarını ve “Geçinemiyoruz” sloganının yerinde bir söylem olduğunu ifade ettiler. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.