banner472

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe esnafları dinledi

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Çenedağ Mahallesi Şafak Sokak’ta düzenlenen programda bölge esnafları ile bir araya geldi. 

01 Temmuz 2024 01:36
Başkan Gökçe esnafları dinledi

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken toplumun tüm kesimlerinin görüş ve önerilerini almaya özen gösteriyor. Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak ilçenin en önemli unsuru olan esnaflar ile bir buluşma gerçekleştirdi.

Çenedağ Mahallesi Şafak Sokak’ta gerçekleşen programda bölge esnafları ile bir araya gelen Başkan Gökçe, Derince için yapacakları çalışmaları aktararak, kendisine iletilen talep ve önerileri dikkatle dinledi. Derince’nin hiçbir sorununa kulak tıkamadan, ilçeyi ileriye götürecek adımlar atacaklarını belirten Başkan Gökçe, katılımları dolayısıyla esnaflara teşekkür etti.

Ekonomik sorunların esnafını çok etkilediğini belirten Başkan Gökçe, “Derince için var olan tüm sıkıntıları halkımız ile beraber tek tek çözerek ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.