banner472

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, başarılı yüzücüleri ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Arena Türkiye Yüzme Federasyonu 10-11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge Müsabakaları’ndan başarıyla dönen İzmit Belediyesporlu yüzücüleri ağırladı 

01 Temmuz 2024 01:00
Başkan Hürriyet, başarılı yüzücüleri ağırladı

Arena Türkiye Yüzme Federasyonu Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge Müsabakaları’na katılan İzmit Belediyespor Yüzme Takımının tüm sporcuları yarıştıkları kategorilerde barajı geçerek önemli başarılara imza attı. İzmit Belediye Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, minik yüzücüleri ve ailelerini ağırlayarak başarılarından ötürü yüzücüleri tebrik etti.

 
“ÇOCUKLARIN BAŞARISI BİZİ MUTLU EDİYOR”

Yüzme sporuna büyük önem verdiklerini belirten Başkan Hürriyet, “Başarılı olan tüm sporcularımızı ve onlara her zaman destek olan ailelerini tebrik ediyorum. Yüzme, üzerinde en çok durduğumuz branşlardan. Çocuklarımızın başarılı olması bizleri mutlu ediyor. İnşallah daha güzel başarılar elde edecekler” dedi. Ziyarette; İzmit Belediyespor Yüzme Kulübü Başantrenörü Levent Azazi, Yüzme Antrenörleri Fatih Çağlar, Ali Yılmaz, Nurşah Çağlar, Figen Demirci, Hatice Nisa Özkan, Nerihan Ezel ve Aleyna Uyar da yer aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.