banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her yerde

Derince Belediyesi yaz dönemi ile birlikte çalışmalarını hızlandırırken Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaç duyulan her noktada titizlikle görev yapıyor 

02 Temmuz 2024 23:18
Derince’de Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her yerde

İlçe halkının yaşamını kolaylaştırıcı adımlar atmaya devam eden Derince Belediyesi ekipleri, kent genelinde yoğun bir mesai harcıyor. Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de belirlenen program doğrultusunda ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak Çınarlı Mahallesi Meriç Sokak, Ak Sokak ve 11. Sokak’ta asfalt yama çalışması gerçekleştirildi.

Yine Çınarlı Mahallesi Orkide Sokak’ta parke taşı yol onarımı yapan belediye ekipleri Sırrıpaşa Mahallesi Bağlar Yolu Sokak’ta kaldırım onarımında bulundu. Belediye ekiplerinin vatandaşlardan gelen talepler ve belirlenen program doğrultusunda çalışmalarını ilçe genelinde sürdüreceği ifade edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.