banner472

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de milli maç sonrası taraftarlar meydanı doldurdu

Türkiye Milli Takımımız Avusturya’yı yendi, çeyrek finale yükseldi; binlerce Körfezlinin bir arada maç izlediği Kent Meydanı’nda sevinç gösterileri vardı  

03 Temmuz 2024 14:10
Körfez’de milli maç sonrası taraftarlar meydanı doldurdu

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye Milli Takımı, Avusturya ile oynadığı son 16 maçından zaferle ayrıldı. Körfez’de de milli heyecan Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde kurulan dev ekranla yaşandı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de katılarak heyecana ortak olduğu maç nefesleri kesti.

MEŞALELER YANDI

İlk dakikada gelen gol sonrasında alanda büyük sevinç yaşanırken, ikinci gol sonrasında coşku ikiye katlandı. Skorun 2-1’e gelmesi ile birlikte heyecan en üst noktaya gelirken, hakemin bitiş düdüğünü çalması ile birlikte alanda meşaleler yandı, vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile Türkiye sloganları attı.

SEVİNÇ GÖSTERİLERİ VARDI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de zafer düdüğü ile birlikte yanındaki vatandaşlarla sevincini paylaşırken, alan çıkışında da kilometrelerce araç kuyrukları oluştu ve sevinç gösterileri uzun süre devam etti. Başkan Söğüt, cumartesi günü Hollanda ile yapılacak maça da herkesi davet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.