banner472

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gebze Ticaret Odası’ndan İSO 500’de ilk defa yer alan Atabay Kimya’ya tebrik 

Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş’tan İSO 500’de ilk defa yer alan Atabay Kimya’ya tebrik ziyareti. 

03 Temmuz 2024 13:58
Gebze Ticaret Odası’ndan İSO 500’de ilk defa yer alan Atabay Kimya’ya tebrik 

Aynı hususla ilgili Gebze Ticaret Odası adına yapılan açıklamanın içeriği şöyle:

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş; İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıkladığı, “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” sıralamasında ülkemiz sanayi ve ticari hayatına yön veren köklü ve güçlü kuruluşlara ev sahipliği yapan Gebze Ticaret Odası üyesi 70 firmanın yer almasından duyduğu memnuniyetle, bu listeye ilk defa giren üyelerimizden Atabay Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasına ziyaret gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş, Başkan Yardımcılarımız, Meclis ve Meslek Komite Üyelerimiz ile birlikte; İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 Araştırması’nda ilk kez 321. sırada yer alan, Avrupa'nın tek Parasetamol hammadde üreticisi olan Atabay Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasına bir ziyaret gerçekleştirdi. Fabrika Direktörü Şahin Gürsel ve İşletme Müdürü Adil Kaya tarafından karşılanan heyete, işletmenin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi aktarımında bulunuldu.

 Başkanımız; Gebze Ticaret Odası olarak bizler, bölgemizin kalkınması için 25 bini aşan üye sayımız ile var gücümüzle çalışıyor, firmalarımızın gelişim odaklı büyümeyi gerçekleştirebilmesi adına hizmetlerimizi kesintisiz sürdürmeye gayret ediyoruz. Üretimin ve ihracatın büyük önem taşıdığından hareketle, kentimiz ve ülkemiz için çalışarak katma değer üreten Atabay Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. firması kurucuları, yöneticileri ve çalışanlarını İSO 500 listesinde yer almalarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.