banner472

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Boşanamazsın diyerek eşi ve 2 çocuğuna kurşun yağdırdı

Darıca’da şiddet gördüğü için boşanma davası açan kadın uzaklaştırma kararı olmasına rağmen eve gelen kocası tarafından 2 çocuğu ile birlikte kurşunlandı. 

03 Temmuz 2024 14:04
Boşanamazsın diyerek eşi ve 2 çocuğuna kurşun yağdırdı

İddialara göre Darıca Bağlarbaşı Mahallesi Şiir Sokak üzerindeki bir sitede ikamet eden ve hakkında mahkeme tarafından iki kez evden uzaklaştırma kararı verilen Selahattin K. ile boşanma aşamasındaki eşi Semiha K. (39) arasında önce tartışma çıktı. 

Sonra Selahattin K., yanındaki tabanca ile eşi Semiha K. ve çocukları Yaren K. (14) ile İsmail K.’ya (17) ateş açtı. Anne ve 2 çocuğu kanlar içerisinde yerde kalırken, Selahattin K. olay yerinden kaçtı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Saldırgan koca Selahattin K. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.