banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah Partisi’nde Ahmet Emre Aydın hızlı başladı

Yeniden Refah Partisi’nin çiçeği burnunda Kocaeli il başkanı Ahmet Emre Aydın büyük bir hızla sahaya daldı.  

06 Temmuz 2024 23:27
Yeniden Refah Partisi’nde Ahmet Emre Aydın hızlı başladı

Görevi birkaç gün önce devralan il başkanı gece gündüz sahada halkın içinde. Ahmet Emre Aydın bir yandan hayırlı olsun ziyaretine gelenleri kabul ediyor. Bir yandan teşkilat mensuplarını ziyaret ediyor. Bir yandan teşkilat mensuplarının cemiyetlerine katılım sağlıyor. 

İKTİDAR MİSYONUNU TAMAMLADI. SIRA YENİDEN REFAH’TA

Aydın bugün önce partinin Kartepe ilçe başkanı Hüseyin Bayırın oğlu Yusuf Ali’nin Kartepe’de yapılan sünnet merasimine katıldı Aydına Kocaeli’nin on iki ilçe başkanı eşlik etti. Ardından Yeniden Refah Partisi Eskişehir il başkanı Osman Mandacının babası Ahmet Mandacının cenazesine katılmak için Eskişehir’e hareket etti. İlahiyat camiinde kılınan namazın ardından partililerle buluşan Aydın birlik ve beraberlik mesajı verdi. Türk halkının en büyük gücünün birlik ve beraberlik olduğunu dile getiren Aydın amaçlarının halkın tamamını kucaklamak olduğunu ifade etti. İktidar misyonunu tamamladı, sıra bizde hazır olun dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.