banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de asfalta devam

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin öncülüğünde çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama ve kaldırım düzenlemeleri işlemlerini sürdürüyor 

09 Temmuz 2024 23:17
Derince’de asfalta devam

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, ilçe halkının görüş ve önerilerini dikkate alarak ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt ve kaldırım çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İSU’nun yaptığı alt yapı çalışmalarının tamamlanması sonrasında Çınarlı Mahallesi'nde bulunan Vural Sokak'ta asfalt serim işlemi gerçekleştirdi.

Başkan Gökçe, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirten Gökçe, “İlçemizin dört bir yanında halkımızın talepleri doğrultusunda yol ve kaldırım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çınarlı Mahallesi Vural Sokak'taki asfalt serim çalışmamız da bunlardan biri. Amacımız, Derince'yi daha modern ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek” dedi. Başkan Gökçe, halkın memnuniyeti için çalışmaların aralıksız süreceğini ve vatandaşlardan gelen geri bildirimlerin değerlendirileceğini vurguladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.