BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOTO’dan 4 ülkenin iş insanlarına davet

Kocaeli Ticaret Odası heyeti, Hindistan, Bulgaristan, Bosna Hersek ve Azerbaycan ülkelerinin başkonsolosluklarını ziyaret ederek, bu yıl 27 Ağustos 2024 Salı tarihinde düzenlenecek olan Co-Matching İkili İş Görüşmeleri’ne davet etti. 

10 Temmuz 2024 08:16
KOTO’dan 4 ülkenin iş insanlarına davet

Kocaeli Ticaret Odası’nın, üyelerini dünya pazarları ile iş masasında buluşturan Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etnikliği bu yıl 27 Ağustos 2024 Salı günü düzenlenecek. İkili iş görüşmeleri etkinliğinin daha geniş katılımcılara ulaşması için her yıl özenli bir hazırlık süreci yürüten Kocaeli Ticaret Odası, hedef ülkelere yönelik ziyaretlerine de başladı. Bu kapsamda, Kocaeli Ticaret Odası Genel Sekreteri Mert Anlıpak, KOTO Araştırma ve Dış Ticaret Servisi Müdürü Oğuz Çağıl ve Doğu Marmara ABİGEM Uluslararası İlişkiler Uzmanı Alp Erbayrı’dan oluşan heyet, Hindistan, Bulgaristan, Bosna Hersek ve Azerbaycan ülkelerinin başkonsolosluklarını ziyaret ederek iş çevrelerini Co-Matching’e davet etti. 


ÖNEMLİ FIRSATLAR 

İlk olarak Hindistan İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Müşaviri Raj Kumar Tanwar ile bir araya gelen heyet akabinde, Bulgaristan İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Müşaviri Ventseslav Petrov, Bosna Hersek İstanbul Başkonsolosu Dragan Mıhaljevıc ve Azerbaycan Ticaret Temsilciliği Başdanışmanı Javid Abdullayev ile görüşmeler gerçekleştirdi. Kocaeli Ticaret Odası’nın bu yıl 7.’sini gerçekleştireceği etkinliğin, katılımcı yabancı iş insanlarına Kocaeli iş dünyası ile yakın ilişkiler kurma ve Türkiye pazarını genişletme fırsatları sunduğunu ifade eden KOTO Genel Sekreteri Anlıpak, “Co-Matching’e bekliyoruz” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.