BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Bulut’tan Yavuz’a veda, yeni Vali Aktaş’a kutlama 

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Malatya Valiliği’ne atanan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz için veda mesajı yayınlayarak, ilimizin yeni Valisi İlhami Aktaş’ı da tebrik etti  

10 Temmuz 2024 08:13
Başkan Bulut’tan Yavuz’a veda, yeni Vali Aktaş’a kutlama 

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Malatya Valiliği’ne atanan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz için mesaj yayınladı. 4 yıldır ilimizde görev yapan Vali Yavuz’un pandemi ve 6 Şubat Depremleri başta olmak üzere, kentimizi ve ülkemizi sarsan kritik durumlarda başarıyla görev yaptığına dikkat çekerek, “Sayın Valimiz Seddar Yavuz ile çok kıymetli bir çalışma dönemini geride bıraktık.

Pandemi süresince Kocaelimizde, 6 Şubat Depremleri sonrasında da Kahramanmaraş’ta insanüstü gayretle görevlerini ifa ettiğine bizzat tanıklık etmiş biri olarak Sayın Valimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Kocaeli ve Kahramanmaraş kendisini unutmayacaktır. Valimiz Yavuz’a yeni görevinde başarılar dilerken, ilimize görevlendirilen Valimiz İlhami Aktaş’a da hayırlı olsun dileklerimi sunarım” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.