banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe önemli misafirleri ağırladı

Konukları ile bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmaları anlatan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Halkımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar geliştirmeyi sürdüreceğiz” dedi. 

10 Temmuz 2024 23:28
Başkan Gökçe önemli misafirleri ağırladı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, makamında önemli misafirleri ağırladı. Gerçekleşen ziyaretlerde konuklarıyla görüş alışverişinde bulunan Başkan Gökçe, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu ve yönetimi ile CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Şengül Honça Çiftçi ve yönetimini konuk etti.

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, ziyaretin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, misafirlere teşekkür etti. Gökçe, “Derinceli vatandaşlarımızın mutlu bir yaşam sürdürmeleri bizler için çok önemli. Halkımızın yanında olmayı ve onların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar geliştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.