BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt’ten hacdan dönen Çiftçi’ye ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hac vazifesini yerine getirip kutsal topraklardan dönen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret etti 

11 Temmuz 2024 11:14
Başkan Söğüt’ten hacdan dönen Çiftçi’ye ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hac vazifesini yerine getirip kutsal topraklardan dönen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret etti. Başkan Söğüt’e ziyarette Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan da eşlik etti. Başkan Söğüt ziyarette, “Rabbim başkanımızın ibadetini kabul eylesin” dedi.

TARİFİ İMKANSIZ DUYGULAR

Başkan Söğüt, “Başkanımız vesilesiyle de kutsal toprakları ve beldeleri ziyaret ederek Hac ibadeti görevini yerine getiren tüm hacılarımızın bu kutsal görevlerini Allah kabul etsin. Başkanımızın yaşadığı duyguları yaşayan biri olarak, tarifi imkansız duygular” dedi. Başkan Çiftçi de ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.