banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de yeni bir semt pazarı açıldı

Derince Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Çiçek Sokak'ta yeni bir semt pazarı hizmete açıldı. 

11 Temmuz 2024 23:21
Derince’de yeni bir semt pazarı açıldı

İlçe halkına daha iyi hizmet verme hedefiyle çalışmalarına hız kesmeden devam eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri büyük bir titizlikle inceleyerek hayata geçirmeyi sürdürüyor. Başkan Gökçe bu kapsamda vatandaşların daha rahat ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için Çınarlı Mahallesi Çiçek Sokak'ta semt pazarı kurulmasına öncülük etti. Yeni semt pazarı, artık bölge sakinlerinin taze meyve, sebze, gıda ürünleri ve diğer ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayacak.

“MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Pazarda vatandaşlarla birlikte alışveriş yapan Başkan Gökçe, "Derince’nin her köşesine hizmet götürmek için çalışıyoruz. İlçemiz için her zaman en iyisini yapmayı sürdüreceğiz. Halkımızın mutluluğu ve refahı için çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli alışveriş yapabilmesi için semt pazarımızı açtık. Bu pazarın mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de mutlu etti. Onların önerileri bizim için çok değerli." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.