banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gurbetçiler vergi versin

Gazeteci Fatih Altaylı, gurbetçilerin Türkiye'deki seçimlerde oy kullanmasına tepki göstererek ilginç bir öneride bulundu. Altaylı, “Gurbetçiler Türkiye’de oy kullanmak istiyorsa yıllık vergi vermeli." dedi. 

11 Temmuz 2024 23:25
Gurbetçiler vergi versin

Fatih Altaylı gurbetçilerin Türkiye'deki seçimlerde oy vermesi için yıllık belirli bir miktarda vergi vermesi gerektiğini savundu.

Katıldığı yayında konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Altaylı, "Vergi vermezsin, çifte vatandaşsın, euro kazanıyorsun, senede 10 gün bir Alman kadar vakit geçiriyorsun sonra gelip Türkiye’nin kaderiyle ilgili karar veriyorsun." ifadelerini kullandı.

"NE HADDİN VAR LAN SENİN?"

Benimle aynı dertleri paylaşmayanlar oy kullanıyor diyen Altaylı, "Türkiye'yi kim yönetecek, Türkiye'de nasıl bir politika izlenecek? gibi konularda hatsizce karar veriyorsun. Ne haddin var lan senin! Benimle aynı derdi paylaşmıyorsun sen. Ben gidip Almanya'da oy kullanıyor muyum? Yıllık vergini ver benim de tuzum olsun de sonra gel oyunu kullan. Bence bu makuldur." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.