banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezli Kick Boksçular Konya’dan madalya ile döndü

Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde 01-09 Temmuz 2024 tarihleri arasında Konya’da yapıldı.  

01 Ocak 1970 04:37
Körfezli Kick Boksçular Konya’dan madalya ile döndü

Konya Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen turnuvada, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen yaklaşık 8 bin sporcu milli sporcu olabilmek için mücadele etti.
Turnuvayla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı “Burada ülkemizin dört bir yanından gelen 8 bine yakın katılımcı var. Böyle önemli bir şampiyonayı yapmak çok zor. Bu şampiyona, A Milli Takımların belirlendiği son şampiyonadır. Sporcularımız Dünya Gençler Şampiyonası ve Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda devletimizi ve milletimizi en iyi şekilde temsil edecekler" dedi.

KARAKAYNAK VE GÜNEŞ ÜÇÜNCÜ OLDULAR, MİLLİ DAVET BEKLİYORLAR

İlimizden turnuvaya katılan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcularından 60 kg’da Sinem Karakaynak ve 63 kg’da da Burak Güneş Türkiye üçüncüsü olup madalya kürsüsüne çıkmayı başardılar. Türkiye genel sıralamasında ikinci durumda bulunan Sinen Karakaynak’ın milli takıma davet edilmesi bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.