BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Herkesi kapının önüne koyarım diyerek işçileri azarladı

Günlerdir hak arayan Eti Krom A.Ş.'nin maden işçilerini şirket sahibi Ali Rıza Yıldırım azarladı, tehdit etti. Toplantı sonrası alınan kararda şirket üretimi durdurup işçileri ücretsiz izne çıkardı. 

12 Temmuz 2024 08:09
Herkesi kapının önüne koyarım diyerek işçileri azarladı

Eti Krom A.Ş. ve Yıldırımlar Holding sahibi Ali Rıza Yıldırım'ın işçileri azarladığı ve tehdit ettiği sözler büyük tepki çekti.

Gazeteci Evren Demirdaş'ın sosyal medya üzerinden paylaştığı görüntülere göre  Ali Rıza Yıldırım, "Yarın herkesi kapının önüne koyarım. İş sizin işiniz. Cevap verme bana. Ben sana söz hakkı verince konuşacaksın. Cevap verme bana. Ben sana söz hakkı verince konuşacaksın. Ben burayı sıfır yaparım, yarın da kapıya kilidi vururum. Burası devlette kilitliydi. Para da kazanmıyordu para da kaybetmiyordu. Ben burayı aldım, bu hale getirdim." şeklinde konuştu.

Şirket dün aldığı kararla üretimi geçici süreyle durdurduğunu ve tüm işçileri ücretsiz izne çıkardığını duyurdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.