banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Emekli olan 28 personelden Başkan Hürriyet'e teşekkür 

Başkan Hürriyet, 14 Haziran itibariyle emeklilik hakkı elde eden personeli makamında ağırladı.  

12 Temmuz 2024 23:20
Emekli olan 28 personelden Başkan Hürriyet'e teşekkür 

İzmit Belediyesinden emekli olarak bugün tazminat ödemelerini alan eski personel Başkan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Ziyaret programında DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük de yer aldı. Emekli personel İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tazminat ödemelerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.  14 Haziran’da emekli olan 28 personele yaklaşık 20 milyon lira tazminat ödemesi yapıldı. 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Hürriyet de emekli personele ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iyi dilek temennilerinde bulundu. Başkan Hürriyet ziyarette yaptığı kısa konuşmada, “Biz büyük bir aileyiz. Personele yönelik yapacağımız etkinliklere emekli olan arkadaşlarımızı da davet edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.