banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah Kocaeli İl Başkanı Aydın: Bu yürüyüşün sonunda iktidar var

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Ahmet Emre Aydın iddialı konuştu: Bu yürüyüşün sonunda iktidar var. 

13 Temmuz 2024 22:45
Yeniden Refah Kocaeli İl Başkanı Aydın: Bu yürüyüşün sonunda iktidar var

Geçtiğimiz hafta Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanlığı görevine getirilen Ahmet Emre Aydın ilk il yönetim kurulu toplantısını yaptı. Partinin il binasında yapılan toplantıya kongreyle seçilen yönetim kurulu üyeleri ve kongre sonrasında yönetime dahil olan herkes davet edildi. Katılımın çok yoğun olduğu toplantıya yüzü aşkın kişi katıldı.

Uzun zamandan sonra bu kadar kalabalık bir toplantı gerçekleştiren il yönetim kurulu üyelerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Toplantıda yönetime hitap eden Aydın Yeniden Refah Partisinin üye sayısını her gün artırdığını, partinin halk nazarındaki popülaritesinin gün ve gün arttığını ifade etti. Partinin kurulduğu günden beri büyüdüğünü ve kitle partisi olma yolunda ilerlediğini belirten il başkanı bu yürüyüşün sonu iktidara çıkacak. Bizde Kocaeli teşkilatını ayağa kaldıracağız. Kocaeli’nin milli görüşün kalesi olduğunu herkese göstereceğiz dedi. 

ÇEPİL VE ADIBERİ İL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU.

Başkanlık divanını yeniden oluşturmaya başlayan Ahmet Emre Aydın, milli görüş camiasının yakından tanıdığı iki isme önemli görevler verdi. Teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Cevdet Çepil olurken, Cengiz Adıberi il sekreteri olarak atandı. 
Toplantıda 28 Temmuz Pazar günü geniş katılımlı bir il divan toplantısının yapılacağı da duyuruldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.