BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kuveyt U18 Basketbol Milli Takımı Kartepe'de Sakarya ASAŞ'ı devirdi

Kuveyt U18 Basketbol Milli Takımı Sporting Work firması organizasyonuyla sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı özel maçta Çetin Bingöl yönetimindeki Sakarya ASAŞ U18 takımını Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Salonundaki mücadelede 65-39 yendi. 

13 Temmuz 2024 12:02
Kuveyt U18 Basketbol Milli Takımı Kartepe'de Sakarya ASAŞ'ı devirdi

Faik Ersoy'un Sporting Work firmasının Kocaeli Direktörü Serkan Kurt,' Spor Turizminde bir çok yabancı takım sezon hazılıkları için ülkemizi ve Kocaeli'yi tercih ediyor. Modern Spor tesisleri ve konaklama tesisleri doğal güzellikleriyle Başsikele ve Kartepe'ye çeşitli branşlarda çok sayıda takımı getirmeyi hedefliyoruz. Spor Turizminin gelişmesi için büyük destekler veren projeler geliştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz 'dedi. Spor Turizmi ile Türkiyeye başta ortadoğu olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde Spor kulüplerinin sezon hazırlıkları için Türkiye'yi tercih ettiğinin belirten Sporting Work CEO'su Faik Ersoy ve Kocaeli Direktörü Serkan Kurt,' Başta Kuveyt olmak üzere Ortadoğu'dan çok sayıda takımı sezon hazırlıkları için Türkiyeye ve Kocaeli'ye getirmeyi planlıyoruz. Temmuz sonunda da Kuveyt U16 Basketbol takımını kampını organize ederek bölgemizdeki takımlarla özel maçlar düzenleyeceğiz' dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.