BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi KPSS geleneğini bozmadı

İzmit Belediyesi milyonlarca vatandaşın ter döktüğü Kamu Personel Seçme Sınavı’nda (KPSS) geleneği bozmayarak okul önlerinde su dağıtımında bulundu. 

14 Temmuz 2024 06:35
İzmit Belediyesi KPSS geleneğini bozmadı

İzmit Belediyesi, bugün yapılan KPSS genel yetenek-genel kültür oturumunda adayları yalnız bırakmadı. İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen program kapsamında 20 okulda kurulan stantta sınava giren vatandaşlara ve yakınlarına su ikramında bulunuldu. Ekipler sınava giren adaylara başarılar diledi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ekipler, sınava giren adaylara İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in başarı dileklerinin iletti. İkramdan ve gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını dile getiren vatandaşlar da Başkan Hürriyet ve ekiplere teşekkürlerini iletti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.