banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti'den kaç vekil istifa edecek?

İstifalarla sarsılan İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği özeleştiri kampına k-6 milletvekilinin katılmadığı öğrenildi. İşte o isimler… 

15 Temmuz 2024 22:47
İYİ Parti'den kaç vekil istifa edecek?

İYİ Parti, Müsavat Dervişoğlu'nun genel başkanlığı dönemindeki ilk büyük kapsamlı değerlendirme toplantısını 13-14 Temmuz tarihlerinde Afyonkarahisar'da gerçekleştirdi

Milletvekilleri, Genel İdare Kurulu üyeleri ve Merkez Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen kampta dikkat çeken değerlendirmeler yapıldı.

BBC Türkçe'den Ayşe Sayın’ın aktardığı kulis bilgilerine göre, 5 milletvekili kampa katılmadı. Parti yöneticilerinden yurt dışında bulunan Ayyüce Türkeş, evlilik hazırlığı yapan Ümit Özlale ve rahatsızlığı nedeniyle İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir kampa katılamadı.

Akşener’e yakın isimlerden Özdemir ise mazeret bildirmeden kampa katılmayan tek isim oldu.

Öte yandan kampa, İstanbul Milletvekili Ahmet Ersagun Yücel, Konya Milletvekili Ünal Karaman ve Akşener’e yakınlığıyla bilinen Burak Akburak katılmadı.

Parti yöneticilerinin verdiği bilgiye göre, kampa gelmek üzere yola çıktığını ifade eden Yücel, bir yakınının rahatsızlanması üzerine yoldan geri döndü. Karaman da yine ailevi bir mazeret nedeniyle toplantıya katılmayacağını iletti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.