banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şehit ailelerinden Erzurumlular Vakfı’na teşekkür

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birilikte dün Kocaeli Erzurumlulür Kültür ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret etti. Kalabalık bir heyetle karşılanan derneğin şube yönetimi, çalışmalarına ve özel faaliyetlerine yönelik katkıları dolayısıyla Vakıf Başkanı Ahmet Önal’a plaket takdimi ile birlikte teşekkür etti. 

15 Temmuz 2024 23:28
Şehit ailelerinden Erzurumlular Vakfı’na teşekkür

“ÖLÜRSEK ŞEHİT, KALIRSAK GAZİYİZ”

Buluşmada konuşan ve şehit ailelerinin, gazilerin tarihin kendilerine yüklediği büyük misyon gereği kendilerine birer emanet olduğunu dile getiren Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Türk milletinin vatanı için gösterdiği fedakârlıklara ve şehitlik anlayışına vurgu yaptı. Önal, “Tarih boyunca milletimiz, bağımsızlığı ve inandığı değerler için vatanı uğruna canı pahasına bile olsa her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmemiştir. ‘Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz’ inancıyla hareket eden milletimiz, istikbalimizi tehdit eden her türlü saldırıya karşı vatanını savunmuştur.

ULU ÖNDER’İ DE ANDI

Aziz milletimiz tarih boyunca bu uğurda şehadet şerbeti içerek sayısız kahramanlık destanına imza atmış, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını tarih boyunca en zor şartlarda dahi ortaya koymuş, vatanseverliğiyle gurur duyduğumuz zaferlere imza atmıştır. Bu vesile ile başta ebedi baş kumandanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Ulu Önder’in silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve yaşayan gazilerimizi  saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi ve ziyaret için dernek yöneticilerine şükranlarını sundu.

“AMACIMIZ ŞEHİT AİLELERİNİN SESİNİ DUYURMAKTIR”

Ziyarette konuşan şube başkanı Şaban Arlı ise, “Amacımız şehit aileleri ve gazilerimiz arasında hemhal olmak, birbirimizi tanımak, dertlerimizi ilgili kurum ve kuruluşlara tek söz olarak iletmektir” diye konuştu ve destekleri dolayısıyla vakıf yönetimine teşekkür etti. Bu arada buluşmada Kocaeli Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut ile Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin de hazır bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.