banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de öğretmen ile mühendis evlendi

Ülkemizin yetiştirdiği önemli genç girişimci iş adamlarından olan, özellikle sanayi kuruluşu firmalarına yaptığı inşaatlarla tanınan İnşaat Mühendisi Doğan Aydın ile Körfez İnci Diş Kliniği’nin sahiplerinden Diş Doktoru Vicdan Aydın’ın İnşaat mühendisi yakışıklı ve bey efendi oğulları Kaan, düzenlenen görkemli düğün töreniyle; Merve-Bilkan Ayyıldız çiftinin hanımefendi öğretmen kızları Feyza ile bir ömür boyu sürecek birliktelik için ‘evet’ diyerek imza attılar. 

15 Temmuz 2024 23:21
Başiskele’de öğretmen ile mühendis evlendi

Kocaeli’nin seçkin mekânlarından biri konumunda bulunan Başiskele’de ki Tetri Şavi denilen düğün salonunda gerçekleştirilen törene; Kocaeli’nin önde gelen iş adamları, sanayicileri, müdürleri, sivil toplum kuruluşu yetkilileri, daire müdürleri ve seçkin davetli topluluğu katıldı. Biricik oğullarını evlendiren Vildan- Doğan Aydın çifti gelen misafirlerle yakından ilgilendiler.  Gelin ile damat; sahneye el ele ve alkışlar eşliğinde çıktı ve programın ilk dansını birlikte gerçekleştirdiler. Gelin ile damadı, diğer katılımcılarda piste yalnız bırakmadılar.


Daha sonra belediye yetkilileri gelini le damadın nikâhını kıydılar; evlilik cüzdanını gelin hanıma ‘mutluluklar dileyerek’ teslim ettiler. Katılımın yoğun olması, düğün sahiplerini sevindirdi. Vicdan-Doğan Aydın çift, bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini belirterek, ‘Mutluluk paylaşıldıkça artar. Bu güzel ve özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese can-ı gönülden teşekkür ederiz’ dediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.