banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Serdar Kaman siyasete bir dönecek pir dönecek!

Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve yaklaşık 5 yıldır da Kuveyt’te görev yapan Dr. Serdar Kaman dönüş için tarih verdi. Yerel değil, ulusal düzeyde siyaset sahnesinde yerini alacağının da altını çizdi. 

15 Temmuz 2024 23:11
Serdar Kaman siyasete bir dönecek pir dönecek!

İlimizde uzun yıllar Özel Kocaeli Akademi Hastanesi’nde görev yapan Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi uzmanı Serdar Kaman, aynı zamanda siyaset dünyasında da çok tanınmış biri isimdir.

Tansu Çiller döneminde DYP saflarında yer alan, İYİ Parti’de de Kocaeli İl Başkanı olarak görev yapan, 2019’daki yerel seçimlerde İYİ Parti’den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Serdar Kaman, yaklaşık 5 yıldır da Kuvey’te görev yapıyor.

Bugünlerde İzmit’te ve ay sonunda yeniden Kuveyt’e dönecek. Siyasette çok deneyimli bir isim olan Kaman, kendi tabiriyle Türkiye ve Kocaeli’deki gelişmeleri uzakta da olsa yakından takip ediyor:

Kuveyt’te çalıştığı devlet hastanesinde hastalarından arta kalan zamanlarda Tıp Fakültesi öğrencilerine de ders veriyor. Kuveyt’te boş zamanlarını genellikle kitap okuyarak geçiren Serdar Kaman’daki analitik düşünme becerisi haliyle daha da gelişmiş durumda.

Farklı seslere kulak veren Serdar Kaman, iyi bir konuşmacı olmaya giden yolun iyi bir dinlemeden geçtiğinin örneklerini de sergiliyor.

Her fırsatta İYİ Parti’nin kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’le aralarında saygı ve sevgiye dayalı dostluk olduğunun altını çizen Kaman, İYİ Parti’de siyaset yapmaya da devam edecek.

Serdar Kaman siyasi hedefleri ile ilgili şöyle konuştu:

3 yıl sonra Kuveyt’ten bir daha sadece turistik amaçla gitmek üzere kesin dönüş yapacağım. Döndükten 2 yıl sonrada yerel değil, ulusal düzeydeki siyaset sahnesinde yerimi alacağım. Elbette ülkeme ve milletime katkı sunabilme, hizmet etme imkanı veren her makam, her görev benim için kutsaldır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.