banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet: 15 Temmuz üzerinden yine siyaset yaptılar

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 15 Temmuz nedeniyle düzenlenen anma programında yine siyaset yapıldığına dikkat çekti. 

15 Temmuz 2024 23:24
Hürriyet: 15 Temmuz üzerinden yine siyaset yaptılar

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın içeriği şöyle:

2019 yılının ilk 15 Temmuz programına belediye başkanı olarak katıldığımızda ne yazık ki genel başkanımıza ve bizlere çok ağır hakaretler edilmesi nedeniyle alanı terk etmiştik. 

Aradan geçen zamanda genel başkanımız Özgür Özel’in halktan yana yaklaşımını da düşünerek belki diller yumuşamıştır, belki de tarihten ders alınmıştır diye düşüncesiyle bu akşam ki 2. Dönemimizin ilk 15 Temmuz programına şehitlere saygımız gereği katıldık ancak yine 15 Temmuz üzerinden siyaset yapmaktan geri durmadılar. 

Siz istediğiniz her şeyi siyasete alet etmeye devam edin bizler geçmişten bugüne vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimiz için dualarımızı her meydanda göndermeye devam edeceğiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.