BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Altın ve dolardaki büyük tuzağa dikkat!

Altın ve para uzmanı İslam Memiş, ''Bu hafta piyasalarda tuzak var'' diyerek döviz, altın ve kripto para piyasasına ilişkin çok kritik uyarılarda bulundu. Birikiminizi korumanız için yapılması gerekenleri sıraladı. 

17 Temmuz 2024 04:37
Altın ve dolardaki büyük tuzağa dikkat!

Altın ve para uzmanı İslam Memiş döviz altın ve kripto parada bu hafta olacakları açıkladı. Memiş ABD Başkanlık seçimlerine dikkat çekti. Memiş "Donald Trump’ın başkanlık seçimini kazanacağına taraflı tarafsız herkes kesin gözüyle bakılıyor" dedi.

Memiş "Kasım ayında merkez bankalarının faiz politikaları, kripto para piyasası, altın ve gümüş gibi değerli metaller, borsalarda yeni bir fiyatlama süreci yaşanabilir" diye konuştu.

Altın, dolar, kripto alacakları uyaran Memiş "ABD eski başkanı Trump'ın adaylığından ötürü sert yükselişler var. Bu tuzakları beraberinde getirecek. Altın, dolar, ve özellikle kripto para yatırımcıları bundan çok etkilenecek. Sert düşüşler olabilir" ifadesini kullandı.

Altın, döviz ve kripto parasını bozdurmak isteyenlere de uyarı yapan başka bir uzman "Kasım ayında bozdururmsam biraz daha karım olur diyenler hatayı yapacaklardır. Bence onlar kasım ayından önce bozdursunlar. Kasım ayında dolar ve altında sert düşüşler yaşanacak" diye konuştu.

Piyasalarda bugün Ons altın 2.463 TL, Gram altın 2.622, çeyrek 4.247 yarım 8.522 ve cumhuriyet 17.013 TL'den işlem görüyor. Dolar 33.09 Euro 36.11.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.