banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AGD’li gençler piknikte buluştu

Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi (AGD Kocaeli), “Milli Gençlik Yaz Etkinlikleri Pikniği” yoğun bir katılımla gerçekleşti.  

17 Temmuz 2024 22:32
AGD’li gençler piknikte buluştu

Yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren, AGD Kocaeli Şubesi, yaz etkinliklerine gelen öğrenciler ile piknikte bir araya geldi. Kocaeli Saklıvadi Mesire Alanı’nda gerçekleşen pikniğe Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Duysal, Üniversiteler Komisyonu Başkanı Kerem Özsoy, Liseler Komisyonu Başkanı Yusuf Şahin ve onlarca öğrenci katıldı. Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Duysal, düzenlenen etkinlikten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “ Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin “Önce Ahlak ve Maneviyat Düsturu” üzerine yetişmesini istiyoruz. Bu kapsamda Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi olarak ortaokullardan üniversitelerde gençlerimiz ile bir araya gelmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ

Yaz etkinlikleri kapsamında öğrenciler ile çeşitli aktivitelerde bir araya gelen AGD Kocaeli Şubesi’nin düzenlediği pikniğe öğrenciler yoğun katılım gösterdi. Öğrenciler gün boyu gerçekleşen birçok etkinlik ile güneşli havanın tadını doyasıya çıkardı 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet paşa 2024-07-17 21:39:46

Heyt Be helal olsun