banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe uzun yol emekçileri ile bir araya geldi

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, S.S. 1 No’lu Derince Nakliyecileri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret ederek uzun yol emekçileri ile bir araya geldi. 

17 Temmuz 2024 23:20
Başkan Gökçe uzun yol emekçileri ile bir araya geldi

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, S.S. 1 No’lu Derince Nakliyecileri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı İbrahim Tunç ile üyelerin hazır bulunduğu toplantıda yapılan soru-cevap oturumunda Başkan Gökçe, nakliyecilerin talep ve önerilerini dikkatle dinledi.

Başkan Gökçe, uzun yol emekçilerine çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, “Derincemizi yaşamaktan mutluluk duyacağınız bir kent haline dönüştürmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Halkımızın memnuniyeti bizim için her şeyden önemli. Bu kapsamda hem belediye ekiplerimiz hem de bizler 7-24 sahada hizmet etmeye devam ediyoruz. Sizlerin talep ve önerilerini de büyük bir titizlikle dikkate alarak bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.