banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Suriyeliler kiracı oldukları evin musluklarını bile çaldı

İstanbul’da kiracı olduğu evi aniden boşaltarak kaçan Suriyeli ailenin muslukları bile çaldığı ortaya çıktı. Suriyeliler vanayı açık bırakınca tonlarca su evin içine doldu. 

18 Temmuz 2024 22:42
Suriyeliler kiracı oldukları evin musluklarını bile çaldı

İstanbul Sultangazi’de bir evde kiracı olan Suriyeli aile evlerini gece saatlerinde gizlice boşattı. Aniden evi boşaltan aile muslukları bile söktü. Evin vanasını da açık bırakan aile kaçarken, muslukların sökülmesi nedeniyle akan tonlarca su dairenin içine doldu. Eve dolan su, beton duvardan sızarak alt kattaki daire ve dükkanlara zarar verdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri Suriyeli ailenin kapıyı kilitleyerek anahtarı yanlarında götürdüklerini tespit etti. Çilingir ile kapının açılması sonrası eve giren ev sahibi ve polis ekipleri gördükleri manzara sonrası şoke oldu.

Eve dolan tonlarca su, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımı ile tahliye edildi. Ev sahibi kiracılardan şikayetçi olurken, polis ekipleri yakalama çalışmaları başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.