banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe Muharrem İftarı’na katıldı

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şubesi tarafından düzenlenen Muharrem orucu iftarında, lokmalar paylaşıldı. 

18 Temmuz 2024 23:10
Başkan Gökçe Muharrem İftarı’na katıldı

İlçe Kaymakamı Mustafa Demirelli ve Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe Muharrem ayı dolayısıyla Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şube Başkanı İrfan Yoloğlu ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Muharrem İftarı’nda yapılan duaların ardından hep birlikte oruçlar açıldı.

Lokmaların paylaşılmasıyla manevi değerlerin güçlendiği ve kültürel bağların pekiştiğini belirten Başkan Gökçe, “Bu akşam Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Cemevi’nde Muharrem orucu iftar lokmalarımızı değerli canlarımız ile paylaştık. Bereketi, paylaşmayı ve sevgiyi dolu dolu hissettiğimiz bu güzel akşamda halkımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduk” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.