banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe’ye ziyaret eden edene

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, gerçekleşen ziyaretlerde konuklarıyla ilçede gerçekleştirdiği çalışmaları paylaştı. 

19 Temmuz 2024 23:28
Başkan Gökçe’ye ziyaret eden edene

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, toplumun her kesimiyle buluşmalarını sürdürerek ilçede gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuyor. Çeşitli konuların değerlendirildiği ziyaret programlarında Başkan Gökçe, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mehmet Zeki Karakadılar ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Gençlik Kolu Başkanı Aliş Demir ve yönetimi, Genç Derinceliler Derneği Başkanı Nadir Yılmaz ve yönetimi, Kocaeli Barosu Engelli Hakları Merkezi Başkanı Av. Tuba Özbay ve Yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Gebze Kadın Kolu Başkanı Sevgül Tüze ve yönetimi ve Kocaeli Engelliler Spor Kulübü Başkanı İsa Yıldız ve Basketbol Takımı’nı ağırladı. Başkan Gökçe, konuklara teşekkür ederek halkın mutluluğu ve huzuru için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Gökçe, bu tür toplantıların sürdürüleceğini ve projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalara hız verileceğini ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.