banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’li Başkan Dokuzlar, Fatma Kaplan Hürriyet’i samimiyetsizlikle suçladı

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, ilçe binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında, İzmit Belediyesi’nde yönetici düzeyinde yaşanan istifaları değerlendirdi. AKP’lilerin görevden alınmak başta olmak üzere her türlü yanlışta bile seslerinin dahi çıkmadığı ve sadece kapı arkalarında sinkaflı sözlerle ileri geri konuşarak Genel Merkeze tepki gösterdikleri de biliniyor. Hal böyleyken Başkan Dokuzlar’ın duygu ve düşüncelerini, tepkilerini mertçe açık açık dile getirmek gibi bir terbiyeye, demokrasi kültürüne sahip olan CHP’liler üzerinden Fatma Kaplan Hürriyet’i suçlaması da dikkat çekti. 

19 Temmuz 2024 23:27
AKP’li Başkan Dokuzlar, Fatma Kaplan Hürriyet’i samimiyetsizlikle suçladı

31 Mart yerel seçimlerinin ardından İzmit Belediyesi’nde yapılan görevlendirmeler sonrası çok geçmeden görevlerinden istifa eden isimlerin yaptığı açıklamalarına dikkat çeken AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar: “Çok önemli, kritik görevlerde ve toplumda da karşılığı olan isimler bakınız birer birer belediyeden istifa ediyor. Ayrılırken de, vefasızlıktan, liyakatsizlikten, vurdumduymazlıktan söz ediyor”dedi
 
“VEFASIZLIKTAN, LİYAKATSİZLİKTEN, VURDUMDUYMAZLIKTAN SÖZ EDİYORLAR”

Açıklamalarının devamında Dokuzlar: “Değerli arkadaşlar, bu yönetimin iş bilmezliği, liyakatsizliği kendilerinin göreve getirdiği isimler tarafından da itiraf edilmektedir. İzmit Belediyesi’nde ikinci dönemin henüz 4.ayındayız. Çok önemli, kritik görevlerde ve toplumda da karşılığı olan isimler bakınız birer birer belediyeden istifa ediyor. Ayrılırken de, vefasızlıktan, liyakatsizlikten, vurdumduymazlıktan söz ediyor. Bu ayrılan arkadaşlar kimlerdi ve neler söylemişlerdi tekrar hatırlayalım:

Ümit Yılmaz-Muhtar Hizmet Masası Sorumlusu

28 Mayıs 2024’te yani iki ay sonra görevinden istifa ederken şöyle demiş:
“Ne verilen sözün ne de söylenenlerin hiçbirine uyuşmadığı bir ortamda bulunduğumu kısa sürede çözmüş oldum. Hizmetle bağdaşmayan hiçbir görevin benim için önemi olmamıştır. Onun için ne muhtarlarımıza ne de Belediyemize fayda sağlamayacak görevimden kendi irademle ayrılmış bulunmaktayım”


Duygu Çetiner-Özel Kalem

26 Haziran 2024 yani 3 ay sonra görevinden ayrılırken şöyle demiş:
“Özellikle mutsuz olduğum yerden ayrılmanın sonsuz mutluluğunu yaşıyorum. Katkısı olanlara teşekkür ederken, vefasızlığı meslek edinmişlere de “HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”. Bu ayıp da size ömür boyu yeter. Rabbim bir daha karşılaştırmasın yeter. İyi geceler”

Mehmet Açık-İzmit Belediyesi Spor Kurulu Yöneticisi

11 Temmuz 2024 yani 4 ay sonra görevinden ayrılırken şöyle demiş:
“Yaklaşık 2,5 aydır gönüllü olarak sürdürdüğüm İzmit Belediyesi Spor Kurulu yöneticiliği görevimde bugüne kadar arzu ettiğim çalışmaları yapamadım. Mevcut şartlarda da bu çalışmaları yapamayacağımı gördüğüm için boşuna koltuk işgal etmemin bir anlamı olmadığına karar verdim ve bugün itibariyle bu görevimi bırakıyorum.”


“İŞİN ÖZÜNDE SAMİMİYET YOK”

Değerli arkadaşlar; Sorumlu yöneticiler için bunlar dikkate alınması gereken ithamlardır. Ama Sayın Başkan’dan bugüne kadar daha tek bir kelime duymadık. Bu aslında kendisinin takım arkadaşlarına, çalışma arkadaşlarına da önem vermediğini, umursamadığını göstermez mi? Bunların yanında, ilk döneminde yaşadıklarından ders almadığını, insan harcamanın kendisi için hala çok basit olduğunu göstermez mi? Fatma Hanım’ın hiçbir planı tutmuyor. Çünkü işin özünde samimiyet yok. İnşallah bu düzenin düzelmesi için bizler meclis üyelerimiz ve yöneticilerimizle birlikte gelişmelerin takipçisi olmaya ve sizlerle bunları paylaşmaya devam edeceğiz.”dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.