banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sedaş, Kartepelileri deli ediyor!

Kartepe’de sık sık yaşanan ve saatler süren elektrik kesintileri Sedaş’a olan öfkeyi artırdı. Vatandaşlar her fırsatta Sedaş’a sitem ediyorlar. 

20 Temmuz 2024 23:14
Sedaş, Kartepelileri deli ediyor!

Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sakinlerini elektrik kesintileri bezdirdi. Sık sık kesinti yaşanıyor ve bazen de saatlerce sürüyor. 

Sedaş görevlilerinden de her defasında sorulara çalışma var, arıza var gibi cevaplar geliyor. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar ardı arkası kesilmeyen elektrik kesintileriyle ilgili Sedaş yetkililerini daha duyarlı olmaya davet ettiler. 

Altyapı yetersizse elimize kazma, kürek alarak biz mi güçlendirelim? Kesintisiz enerji için her türlü tedbiri almak Sedaş’ın görevidir şeklindeki sözlerle de sitem ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.