BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kartepe Konakları’nda Zikri Yenigün ile yüzler gülüyor

Sarımeşe sınırları içerisinde yer alan Kartepe Konakları hak sahiplerinin mağdur olduğu bir proje olarak belleklere kazınmıştı. Bir sözü, bir sözüne uymayan eski müteahhitten kaynaklanan sorunlar İzmitli iş insanı Zikri Yenigün’ün devreye girmesi ile ortadan kaldırılmıştı. 

20 Temmuz 2024 04:52
Kartepe Konakları’nda Zikri Yenigün ile yüzler gülüyor

Aynı zamanda Best Mobilya Mağazalarının da sahibi olan Zikri Yenigün inşaat şirketi ile kolları sıvayarak yıllardır bitirilemeyen Kartepe Konakları’ndaki daireleri tamamlayarak oturmaya hazır hale getirmişti.

Hak sahipleri tamamlanan evlerine yerleşti ve dairelerde değer kazanmaya başladı. Yine iş insanı Zikri Yenigün’ün katkılarıyla 2. etap yönetimi de kuruldu. Başkanlığa da Ekrem Öztürk ile Özcan Cam getirildi. Kartepe Konakları’nın güvenlikli ferah bir site haline gelmesinden dolayı hak sahiplerinin de yüzleri gülüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.