banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kartepe ormanlarında ağaçlar katlediliyor

Kartepe’de ormanlık alan içinde kalan Kuzuyayla Mesire Alanı içerisinde yer alan ağaçlar katlediliyor. Sebebi de yol açmak. Üstelik dev elektrik direkleri de dikiliyor. 

20 Temmuz 2024 23:20
Kartepe ormanlarında ağaçlar katlediliyor

Kartepe Belediyesi yetkilileri duruma müdahale etmiyor. Kartepe Orman İşletme Şefliği’nde yer alanların görevleri nedir? Bu tür katliamlara göz yummak mı?

Ormanı kimler, neden talan ediyorlar? Yerel yöneticiler ve Orman İşletme Müdürlüğü neden duruma müdahale etmiyorlar? Bu sorulara cevap verilmesi gerekiyor.

Elektrik hatlarının günümüzde yerin altından geçtiği bir dönemde ağaç keserek direk dikmek nasıl bir akıldır? Türkiye, ya da Kocaeli kimsenin babasının malı da değil. 

Ormanları işgal etmenin, ağaçları katletmenin cezası da ağırdır. Kartepe Derbent ve Maşukiye’de ikamet edenler Kuzuyayla Mesire Alanı içindeki katliamla ilgili yetkililerden açıklama bekliyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.