banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’li başkan Dokuzlar’dan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı tepkisi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, ilçe binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında, İzmit Belediyesi Kadın Basketbol Takımının kapatılmasına tepki gösterdi. Başkan Dokuzlar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i hedef aldığı açıklamasında: “ Beceriksizliğinin adını strateji değişimi diye açıklamak, bu şehre bir ihanettir” dedi. 

20 Temmuz 2024 23:12
AKP’li başkan Dokuzlar’dan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı tepkisi

Kocaeli’yi Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ligden çekilme kararı aldı. İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımının geçmişte elde ettiği başarılar ve İzmit’i uluslararası arenada temsil etmesi bir çırpıda silindi gitti. Bu duruma AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar İlçe binasında düzenlediği basın toplantısıyla tepki gösterdi.

"BU KULÜPTE NELER DÖNDÜ?"

Dokuzlar açıklamasının devamında: “İzmit Belediyesi’nde geçtiğimiz günlerde bir gerçekle daha yüzleşmiş olduk. AK Parti döneminde kurulan Kadın Basketbol Takımı maalesef geçtiğimiz hafta içinde kapatıldı. Hatırlayın, Fatma Hanım ilk döneminde boy boy fotoğraflar vermiş, her maçı manşetlere taşımış, bol bol reklamını yapmıştı. Ama kurulu düzeni, ikinci döneminde yaşatamadı. Bu kulüpte neler döndü, kimler ne harcadı da “İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı” kapanmak zorunda kaldı? Bu ayrı bir tartışma konusudur.

"SİZİN STRATEJİNİZ, AK PARTİ DÖNEMİ YAPILANLARI TAKLİT ETME ÇABASI"

Ama birilerinin beceriksizliğinin adını strateji değişimi diye açıklamak, bu şehre bir ihanettir. Bugüne kadar ne yaptınız, ne başardınız da şimdi yeni bir strateji belirledik diyorsunuz! Sizin stratejiniz, AK Parti dönemi yapılanları taklit etme çabasıdır. AK Parti dönemi yapılanların rengini değiştirip, yeni diye insanlara sunmaya çalışmaktır.” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.