banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gazeteci Mustafa Eranıl 5. kitabını yazdı

Körfez’de yayın yapan Bizim Gazete’nin Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Mustafa Eranıl, Akdağmadeni’nin Manileri, Gülünç Hakikatler, Körfez Şairleri Antolojisi, Dönemin Dönekleri isimli kitaplarından sonra,  ‘Türkü Gözlüm’ isimli yeni bir kitap daha çıkardı. 

25 Temmuz 2024 22:40
Gazeteci Mustafa Eranıl 5. kitabını yazdı

HERKESE HİTAP EDİYOR

Son bir yılda 3.’ü,  toplamda 5. kitabını çıkaran Gazeteci Eranıl, ‘Bu kitap herkese hitap eden güzel bir eser oldu. Bu kitapta her yaştan insan, kendinden bir şeyler bulacaktır. Sevgiyi, ihaneti, karşılıksız sevmeyi, belli bir yaşın üzerinde olanlar gençliğini, gençler ise kendini bulacaktır. Bu kitap, çok özel bir kitaptır. Kitap, baştan sona kadar bir sevdayı, baştan sona kadar bir özlemi ve her kelimesi vuslat özlemini içermektedir.” dedi.

GÖZLERİN SÖYLEDİĞİ TÜRKÜ

Eranıl, “Kimi zaman dil, duyguları anlatmaya yetmez. Bir sevgi, bir özlem, bir kayıp; bazen kelimelerin ötesindedir. İşte bu kitap, dilin yetersiz kaldığı anlarda gözlerin sessiz çığlığına odaklanıyor. Sözlerin çaresiz kaldığı anlarda, gözler anlatır. Bir bakışta saklı kalmış bir hüzün, bir mutluluk; gözlerde gizlenmiş bir aşk, bir özlem.  Dudaklar suskun, kelimeler anlamsız; ama gözler, bir o kadar derin ve anlamlı. “Gözlerin Fısıltısı”, bir haykırışın, bir suskunluğun ve suskunluktaki çığlığın gözlerle nasıl ifade edildiğini keşfetmenin öyküsüdür. Sözlerin yetmediği, duyguların gözlerde bulduğu gerçek anlam; bu kitapta bulacaklarınızda saklı. Bu kitap, gözlerin içindeki türküyü anlamak isteyenler için yazıldı. Her mısra, bir sevda serenadı; her dize, bir özlem rapsodisi.  "TÜRKÜ GÖZLÜ", kitabı, dilin sınırlarını zorlayan, hissettiren ve kalplerde derin izler bırakan bir şiir yolculuğudur.” dedi.

KİTAP YAZMAYA DEVAM

Yeni kitap çalışmalarının devam ettiğini belirten Eranıl, “ İki kitap çalışmam devam ediyor. Bu yıl içinde bu iki kitabın çalışmasını da tamamlayacağım. 35 yıllık meslek hayatımda ki bilgi birikimlerimi kitap haline getirmeye çalışıyorum.” Dedi. Kitap, yazarla irtibata geçilerek temin edilebilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.